Sóc un Realitzador Audiovisual nascut a Terrassa (Barcelona) el 1986. Col·laborant des dels 17 anys en diverses gravacions, edicions i diferents produccions audiovisuals. Realitzant el producte adequat segons les necessitats i característiques de cada client.

  • El 2010 vaig acabar els estudis de Realització d’Audiovisuals i Espectacles i faig les primeres pràctiques a Canal Català TV (2009).
  • Des d’inicis del 2010, treballo com a operador de càmera, editor de vídeo, realitzador freelance per a diferents clients, com Lavinia, Fundació Kreanta, Canal Terrassa… i també produïnt audiovisuals per Ajuntaments, Universitats, televisions per internet, nombroses productores… en podeu veure una mostra a l’apartat audiovisual del web.
  • Des de 2011 fins 2013 sóc l’encarregat de producció de Ben Mirat, on engeguem diversos projectes, un d’ells, com a co-creador de Reinvent TV, un mitjà online sobre innovació empresarial. I desenvolupant tota la producció, gravació i edició de vídeo de “Visquem Terrassa TV”, la Televisió per Internet de l’Ajuntament de Terrassa.
  • Setembre 2015 – Febrer 2019: Operador de càmera per Plató Obert de Produccions, amb clients com ESADE, Gallina Blanca…
  • Octubre 2015 – Juliol 2017: Ajudant d’Steadicam i foquista per l’empresa SteadiRam, per produccions de TV3 com: La Riera, Ja t’ho faràs, Tot es mou, Quèquicom. ESDEVENIMENTS: Premis Zapping TV. PUBLICITATS: Orange “All you need is love”, Green DA KA RA, TOUS, Coca-Cola, Font Vella. Treballant amb els operadors d’steadi Ramón Sánchez, Octavi Foj, Raul Bujardón, Adrià Escanilla, Edu Dib.
  • Març 2016 – Maig 2017: Operador de càmera de caps de setmana per Canal Terrassa.
  • Octubre 2017 – Novembre 2018: Membre del Consell consultiu i assesor dels serveis públics Municipals de Comunicació Audiovisual de Terrassa.
  • Setembre 2018 – Gener 2019: Ajudant d’Steadicam i foquista per “Com si fos ahir” (TV3), “La Nit dels Òscars” (Mediapro – TV3) i “Wowzzy Baboom!” (Mediapro – TV3)
  • Febrer 2019 – Actualitat: Realitzador, operador de càmera i editor de vídeo pel Diari ARA.

A part d’operador de càmera i realitzador audiovisual, he fet edició de vídeo, producció i, amb altres aficions com la fotografía i el disseny gràfic.

Al següent enllaç de Linkedin es pot veure el meu CV amb alguns dels treballs realitzats.